close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  SERVICII ARHIVISTICA SI DEPOZITARE DOCUMENTE –  FACEM ORDINE IN HAOS

  SC ARHIVITOR SRL BRĂILA , este o companie tânără care este înscrisa în Registrul operatorilor economici prestatori de servicii arhivistice, cu autorizațiile de funcționare nr. 100, 101, 102, în serviciile de păstrare și conservare, utilizare documente și prelucrare arhivistică.

  SC ARHIVITOR SRL vă poate ajuta cu toate aceste servicii de arhivare si Depozitare documente,  punându-vă la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie și pentru a obține cel mai scăzut preț. De asemeni, mentionam ca in functie de cerinte ne putem deplasa la domiciliul firmei dumneavoastra sau ne puteti trimite arhiva cu diverse mijloace de transport.

  Suntem flexibili și ne adaptăm cerințelor dumneavoastră, având posibilitatea de a veni la sediul firmei dumneavoastră pentru a evalua fondul de arhivă, oferi consultanță, clasifica documentele, prelua și transporta arhiva. Asigurăm o gestionare eficientă a acestora, oferindu-vă în același timp un preț avantajos și transparent.

  Atunci cand o firma profesionista de arhivare se ocupa de actele generate de firma dumneavoastra, puteti incepe sa va relaxati.
  In colaborarea cu noi veti beneficia de o echipa dedicata indeplinirii sarcinii care va va ordona si structura arhiva dupa un sistem logic care va va deveni familiar.
  Ne laudam cu faptul ca lucram din recomandari si ca firmele „noastre” care ne-au contactat o data, o fac din nou.

  Contact Icon
  expand_less